Sår selv blomster frø

Please follow and like us:

Sår Selv Mine Blomster Før

Hejsa alle jeg dejlige Blomster mennesker.
Jeg er typen der er helt vild med blomster, og jeg er også typen der selv sår mine blomster frø, og ser den vokse på, og det er noget jeg gør meget i, jeg elsker de mange farver og dufte som blomsterne har, og jeg syntes det er utrolig fascinerende at et lille blomster frø, kan vokse op og blive en stor smuk blomst. Det gør mig så glad, når jeg står og kigger på mine bede, og ved at det er mig selv der har plantet hver og en af de blomster som står der, det er mig som har puttet alle de små blomster før i jorden, og ventet til den dag hvor de begyndte at vokse sig store, det er så smukt syntes jeg.
Jeg har mange bede i min have, men det bed jeg er mest glad for, og som jeg syntes er det smukkeste, er det bed hvor jeg aldrig ved hvad der gror op, det er et bed hvor jeg bruger alle de blomster frø som jeg har tilovers, og mange gange ved jeg ikke hvad det er for nogle som jeg bruger, det er bare et bed hvor jeg kan blive overrasket over at se hvad det er der kommer op, og se hvor smukke blomster jeg har fået plantet, jeg syntes det er en sjov løsning, når man har blomster frø tilovers, det syntes jeg alle skulle prøve.

Blomster frø