Kursuslokaler i trekantsområdet

Please follow and like us:

kursuslokaler trekantsområdet

Er der nogen der ved hvor man kan finde nogle gode kursuslokaler i trekantsområdet? Jeg har overvejet måske at afholde mit kursus i Fredericia eller Vejle. Det er faktisk ikke så vigtigt, så længe at lokalerne befinder sig i trekantsområdet. Jeg skal afholde et kursus med ti deltagere og jeg kunne godt bruge noget feedback fra nogle af mine læsere. Jeg har aldrig afholdt et kursus før så det hele er lidt nyt for mig. Jeg tror gerne jeg vil have et lokale som er lyst og stort, men det må også meget gerne være i nærheden af noget skøn natur. Jeg har nemlig tænkt mig at vi skal være en del udenfor på samme tid. Jeg har tænkt mig at afholde kursuser hver tredje måned i 2017 og jeg er derfor interesseret i et sted som kan benytter flere gang årligt. Der skal være god service og fleksible tider. Restauranten er mig lidt ligegyldig. Jeg tænker at vi kun er der i et par timer alligevel. Hotel er heller ikke nødvendigt af samme grund. Men som sagt, natur, lyse store lokaler og en god service. Prisen er selvfølgelig heller ikke helt ligegyldig. Det skulle ikke gerne blive til en forhindring hvis prisen overstiger mit budget. Hvis i kan hjælpe mig må i meget gerne send mig en besked eller mail. Tak for hjælpen 🙂

 

Update:

Efter noget research, så står valget mellem:

http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-sixtus/moeder-og-konferencer/

http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-haraldskaer/moeder-og-konferencer/

Jeg er utroligt tiltrukket af de smukke omgivelser som Sinaturs hoteller befinder sig i, det, samt at de går meget op i økologi, gør at det klart må prøves.