Kontorplanter i Vejen

Please follow and like us:

Kontorplanter i Vejen

Hej alle i dejlige mennesker.
Jeg tror måske godt jeg kunne bruge jeres hjælp lidt, jeg har et lille kontor og jeg har længe gerne ville have nogle kontorplanter ind for at gøre det lidt mere hyggeligt, og så det er mere behageligt at være der, det jeg gerne vil have noget hjælp til er at begrænse mig lidt, for jeg er den person der hvis jeg kunne, så ville jeg have en helt regnskov på mit kontor, fordi jeg ikke er så god til det med at stoppe mig selv og nu har jeg fundet et sted her i Vejen som sælger kontorplanter, og de har mange forskellige slags, og så er det at jeg er typen der i stedet for at vælge så køber jeg bare en af hver.

Som i nok kan høre har jeg brug for jeres hjælp til at vælge for mig, jeg ved ikke hvor mange kontorplanter jeg vil have, men jeg skal have mere end bare en, og det må meget gerne være nogle forskellige, og hvis der er nogen der finder nogle andre steder hvor man kan købe nogle flotte kontorplanter, så må i meget gerne også lige skrive det, ellers tror jeg at jeg køber fra det sted her i Vejen, det virker også til at de har et stort og flot udvalg,
Tak til jer som gider at bruge lidt tid på at hjælpe mig.kontorplanter Vejen