Køb fuglefoder til fugle

Please follow and like us:

Køb Noget Fuglefoder Til De Små Fugle

Hej alle sammen, jeg er rigtig glad for fugle og jeg holder meget af at hjælpe dem, altså dem som lever frit ude i naturen, måden jeg gør det på, er ved at købe fuglefoder til dem, og ligge det ud til dem, så de altid ved hvor de kan få lidt at spise hvis de ikke selv kan finde noget, jeg sørger også altid for at have massere af fuglefoder på lager, hvis nu det skulle ende med at de får spist alt det som jeg har lagt ud til dem, så har jeg så jeg kan ligge mere ud, så jeg er sikker på at alle får noget.
Jeg ved nemlig godt at hvis man først en gang har lagt fuglefoder ud, så bliver man nød til at blive ved med det, for det er synd for fuglene hvis de tror at de ved hvor der er foder, men så hvis man ikke får det lagt ud, så flyver de forgæves og leder efter hvor man nu har lagt det, og det syntes jeg er meget synd for de søde små fugle.
Det er også derfor at hvis du vælger at købe fuglefoder, og vælger at du også gerne vil hjælpe de små søde fugle, så skal du sørge for at du for købt nok fuglefoder, så du har så du kan ligge ud til dem hver gang der mangler, ellers syntes jeg bare at man skal lade helt være.

Fuglefoder