Find dit ideelle gudinde kostume i dag!

Please follow and like us:

Som børn drømmer de fleste piger om at være prinsesser i store og knitrende balkjoler, med lange hvide handsker og mange glitrende smykker. Efterhånden som man bliver ældre, ændrer denne smag sig som regel for de fleste kvinder. Hvilket efterlader lysten og drømmen om at være en velkendt og magtfuld gudinde. I forbindelse med fastelavn og kostume- eller temafester, har man muligheden for at udleve disse drømme ved at købe et gudinde kostume og lege, at man er en anden for en enkelt dag og nat.

gudinde kostume

Der findes mange forskellige typer af gudinder, dog er det i langt de fleste tilfælde begrænset, hvilket udvalg der findes som kostumer. Det er især de græske og romerske gudinde kostumer man finder online, hvilket også er super lækkert, da man her kan få lov at pakke sig lidt ind i mange meter stof, men stadig vise lidt former. I forbindelse med græske og romerske gudinder er det oftest samme kjole, men forskelligt tilbehør, der gør at man kan se forskel. Afrodite ville f.eks. have et hjerte eller et spejl med sig, hvorimod Athene ville have et svær eller et spyd.

Kun fantasien sætter grænser for gudinde kostumer

Der gælder det samme for gudinde kostumer som der gør for resten af de kvindelige garderobe – det er vigtigt at skoene matcher stilen! Dette gøres normalt ved at finde nogle støvler, eller sandaler, med snører der bindes rundt om skinnebenene. Dette er med til at fuldende ethvert gudinde kostume, uanset om der er tale om græsk, romersk eller nordisk stil. Skal man til udklædning om vinteren kan man dog også finde nogle lækre støvler i en genbrug og polstre disse udvendigt med kunstpels, da dette også var noget for de gamle gudinder. En anden vigtig ting når man tager et gudinde kostume på, er naturligvis hvordan man sætter håret op. Ofte vil man kunne købe parykker, der matcher den stil man ønsker, dog kan man også gøre det selv. Krøller, opsætning i nakken og fine smykker er et hit blandt kvinder til gudinde kostumer.

Genbrug gudinde kostumer som afslapningstøj

I langt de fleste tilfælde vil man købe et kostume, som efterfølgende bliver smidt ud, eller sendt til genbrugen når man har brugt det i forbindelse med en udklædningsfest. Men med et gudinde kostume kan man genbruge det selv efterfølgende. Langt de fleste gudinde kostumer er fremstillet i lækre stoftyper, der gør at man sagtens kan bruge disse som afslapningskjoler i hjemmet efterfølgende. På denne måde føler man ikke at et kostume er penge ud af vinduet, da det kun skal bruges én gang. Samtidig har man noget lækkert og luftigt at tage på, på de varme sommernætter og hvor man samtidig kan føle sig som en gudinde i sit eget hjem. Dét at udleve forskellige fantasier ved at bruge udklædningstøj i det daglige kan give smil på læben og hjælpe én med at holde humøret højt. Har man børn kan man lege sammen med dem.