En bogholder i Viborg

Please follow and like us:

En bogholder i Viborg

Vi er tre gæve gutter, som har vores eget firma, som har kontor i Viborg, og vi er nu kommet dertil hvor vi virkelig har brug for en bogholder, til at holde styr på alt vores regnskab, for nu er vi efterhånden blevet så store at vi har mange ting at holde styr på, så det ville være helt super, hvis der var nogen der kunne hjælpe os med at finde en bogholder nær Viborg, så der ikke er så langt for hverken ham eller os, hvis/når vi skal holde møder omkring vores regnskab og så videre.
Vi har fået mange kunder, det seneste års tid, så der kommer en del penge ind på kontoen, og vi har også mange udgifter efterhånden. Hvis der er nogen der har en god bogholder i Viborg, eller deromkring og i har lyst til at dele personen med os, så må i meget gerne sige til, for vi er ved at nå til et punkt, hvor det skal være snart, for det begynder at stresse os mere, end det burte, når vi selv skal stå og prøve at holde styr på det hele.
Der er ikke så mange krav til personen, der skal bare være tillid til begge sider, og så skal personen være dygtig til sit arbejde, og ikke stille alt for mange spørgsmål, for vi har ikke meget tid til at besvare dem, hvis der er for mange, så ja det vigtigste er at han ved hvad han laver. Bogholder Viborg