Dejlig stort spisebord

Please follow and like us:

Et dejlig stort spisebord

Endelig tog vi os sammen, til at få købt os et ordentligt spisebord, vi har længe haft et utrolig lille spisebord som vi har haft noget bøvl med, især når vi har haft gæster, fordi at vi ikke har kunnet være omkring det allesammen og det har været utrolig frustrerende, men vi har bare ikke fået gjort noget ved det før nu.
Men langt om længe er vi blevet glade, netop fordi at vi har fået købt os et stort og fint spisebord, som jeg ved at alle kan sidde ved, og det spisebord som vi har fået, er ikke et almindeligt spisebord, det er et stort plankebord, som virkelig er flot, og meget elegant, og det passer helt perfekt til vores stil, og det gør det hele meget bedre at det så også er et så stort et.
jeg er så overrasket over hvor glad jeg er for det, for jeg troede aldrig at jeg skulle have et plankebord som spisebord, fordi jeg ikke troede at det var noget for mig, men min kæreste fik mig overtalt til at det var sådan et vi skulle have, og det er jeg meget glad for at han gjorde, fordi at jeg nu kan se hvor meget det passer ind i vores hus, og virkelig ser så flot ud, jeg er utrolig glad for det, og jeg ved at det er et bord som kan holde til meget, og ikke bare lige går i i stykker, hvilket er så fedt.

Plankebord spisebord